Perioada: 8-9 noiembrie 2024
Locația: Hotel Hilton, Tg Mureș, Str. Fabrica de zahăr Nr. 18C
Creditare: 16 credite EMC – manifestarea este creditată de CMSR (adresa nr 1803/12.06.2024)
Taxa de participare la conferință: 400 lei
Taxa de participare la workshop fațete ceramice (sâmbătă, 9 nov, 14:00-19:00): 1500 lei
• la sediul Colegiului Medicilor Stomatologi-Mureş, str. Libertăţii nr.81, sau
• telefon 0265-212333, 0762-258333, sau
• email:cmdmures@gmail.com
• prin achitarea taxei de participare în unul dintre conturile:
Colegiul Medicilor Stomatologi-Mureş |
---|
Târgu Mureş, str. Libertăţii nr.81 |
CUI 16954246 |
Banca Transilvania Târgu Mureş |
Cont: RO18 BTRL 0270 1205 M590 76XX |
Colegiul Medicilor Stomatologi-Mureş |
---|
Târgu Mureş, str. Libertăţii nr.81 |
CUI 16954246 |
Libra Bank Târgu Mureş |
Cont: RO96 BREL 0002 0007 3078 0100 |
Conf. Dr. Silvia Pop
Asist. univ. Dr. Laura Conțac
Conf. Dr. Silvia Pop
Av. Király Arthur
TD Dani Haiduc și Dr. Alex Giurcă – START WITH THE END (1)
TD Dani Haiduc și Dr. Alex Giurcă – START WITH THE END (2)
TD Dani Haiduc și Dr. Alex Giurcă – START WITH THE END (3)
Dr. Ionuț Brânzan
Dr. Ionuț Brânzan
Dr. Ionuț Brânzan
Dr. Ionuț Brânzan
Conf. Dr. Bogdan Culic
Conf. Dr. Bogdan Culic
Șef lucr. Dr. Petcu Blanka
Șef lucr. Dr. Petcu Blanka
În paralel cu programul plenar din după-amiaza zilei de sâmbătă, 9 noiembrie, în intervalul orar 14:00- 19:00 va avea loc workshop-ul practic susținut de Dr. Ionuț Brânzan și organizat cu sprijinul MEDIDENT EXIM, care va aborda următoarele aspecte:
– Preparația pentru fațetele ceramice
– Realizarea fațetelor provizorii
– Cimentarea fațetelor provizorii
Locurile sunt limitate la 20 de participanți și înscrierile se fac pe principiul primul venit-primul servit.
Participanții workshop-ului practic vor avea masa de prânz asigurată în data de 9 noiembrie.
Restul participanților la conferință vor putea servi masa de prânz în ambele zile ale evenimentului fie la restaurantul Petry Urban Grill din clădirea INCUBCENTER (max. 70 persoane), fie la restaurantul Zenna din clădirea MBC2 (clădirea Multinvest, DIGI, E-ON din fața supermarketului Kaufland, cu o capacitate tot de max. 70 persoane), ambele localuri oferind meniul zilei, la prețul pe care reprezentanții Hotelului Hilton ni-l vor comunica în data de 1 noiembrie 2024. Vom reveni cu detalii suplimentare.
Vă așteptăm cu drag!
Este preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi Cluj, conferențiar universitar la UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Departamentul de Protetică Dentară, medic primar chirurgie dento- alveolară. Dr. Culic este autor a peste 40 de articole ISI, a colaborat la publicarea a 7 cărți, printre care “Incursiune în estetica dentară” (carte tradusă în engleză şi chineză). Este membru în diferite societăți profesionale, ESCD (Country Chairperson), SSER, SRB, IADR, membru fondator DDS Society. Lector pe teme de estetică dentară şi implantologie pentru diferite societăți profesionale. Menține o clinică privată în Cluj-Napoca, specializată în stomatologie estetică şi implantologie.
Este medic primar ortodont, Doctor în științe, conferențiar universitar la Disciplina de Ortodonție din cadrul UMFST G.E Palade, Tg Mureş.
Domeniile de interes/cercetare: proprietățile biomecanice ale arcurilor ortodontice şi miniimplantelor ortodontice, evaluarea modificărilor estetice în terapia ortodontică.
Autoarea a 64 lucrări publicate, din care 29 în reviste cu factor de impact.
Activitatea clinică în cadrul Clinicii Dentare Natural Smile, by Dr Pop orientată atât înspre terapia ortodontică a copiilor cât şi cea interdisciplinară, preprotetică.
Este Preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi Mureş şi şef lucrări la Disciplina de Medicină Dentară Preventivă și Comunitară din cadrul UMFST Târgu Mureș. Este autorul cărții “Noţiuni practice de prevenţie oro-dentară” şi a colaborat la publicarea mai multor articole ISI. Deține certificat Guiness World Records pentru coordonarea celei mai ample lecții de igienă orală live din lume. Susține prelegeri pe teme de profilaxie orală.
Este medic specialist în pedodonție din anul 2021 și studentă a Instituţiei Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat din cadrul UMFST din Târgu Mureş, unde are şi calitatea de asistent universitar la Disciplina de Pedodonție.
Activitatea ei clinică se adresează preponderent copiilor, în timp ce subiectul tezei de doctorat este referitor la MIH (Sindromul de Hipomineralizare Molar-Incisiv), direcțiile de cercetare privind etiologia, asocierea cu alte anomalii, respectiv optimizarea managementului clinico-terapeutic
Este avocat definitiv, cu experiență de peste 10 ani în domeniul juridic, specializat în drept comercial, drept administrativ și fiscal, drept medical şi farmaceutic.
Îşi desfăşoară activitatea în propriul cabinet de avocat, oferind atât consultanță juridică, cât și reprezentare/asistare a clienţilor în fața instanţelor judecătoreşti şi a autorităților din România.
A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul U.M.F. “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în 2005. De atunci îşi
desfăsoară activitatea profesională în Zalău, România, unde a pus bazele unei clinici i a unei echipe interdisciplinare. Practica sa privată se concentrează pe domeniul esteticii dentare, a restaurărilor protetice cu sprijin dentar şi implantar. Susține conferințe în țară şi în străinătate pe tema esteticii dentare şi a restaurărilor cu sprijin implantar. Este fondator al platformei educaționale Learning by Doing, care are ca scop educarea medicilor stomatologi de diferite specialități.
Dr. Brânzan a publicat articole în reviste clinice din România, Italia, Germania, China, Japonia, Canada şi Polonia. Face parte din colectivul de autori ai cărții cu titlul “Incursiune în estetica dentară”, publicată sub egida Societății Stomatologice de Estetică din România în 2013 şi al Comprehensive Esthetic Dentistry” publicat de Quintessence Publishing în 2015. În 2017 a câştigat concursul “The Award Excellence in Prosthodontics”.
A absolvit Facultatea de Medicină Dentară U.M.F. Victor Babeş din Timişoara în anul 2018. De atunci îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul clinicii Dr. Bâldea Dental Clinic din Timişoara, iar pasiunea sa de zi cu zi sunt restaurările indirecte pe dinți și implanturi.
Tot din anul 2018 face parte și din platforma educatională Learning By Doing unde a început în calitate de tutor, acum fiind lector în cadrul programelor educaționale de protetică dentară şi protetică pe implanturi. Din anul 2022 este lector Ivoclar susținând conferințe și workshopuri naţionale pentru medici și studenți.
A absolvit la tehnica dentară la UMF Cluj-Napoca în anul 2015. După 3 ani de experiență, din dorința de a pune în aplicare propriile idei a pus bazele propriului laborator, alături de Alexandru Iuga. Pasionat de morfologia și culoarea dinților încearcă să aprofundeze tot mai mult tainele ceramicii şi combinarea materialelor pentru un aspect cât mai natural al restaurărilor ceramice. În prezent, în calitate de co-owner lucrează la Restore Dental Lab din Cluj- Napoca, alături de echipa sa.